5 Tips Voor Beginners Om Uw Creditcard Verstandig Te Gebruiken

Spread the love

Tip 1: houd uw uitgaven bij

Als je eenmaal een creditcard hebt, kun je gemakkelijk in de verleiding komen om te verlangen en te betalen voor alles wat je wilt. Vergeet niet dat het gemak van de kaart kost. Hou spoor van uw uitgaven te vermijden schuld rekken tot tegen uw kaart, die je misschien niet in staat zijn om gemakkelijk af te werpen in de toekomst. Een creditcard aanvraag kunt u online doen. U kunt ook een creditcard zonder bkr aanvragen.

Tip 2: Betaal op tijd

Controleer altijd de datum waarop de betaling het eerst moet worden voldaan, wanneer u uw creditcardafschrift ontvangt. Als u op tijd betaalt, bespaart u extra rentelasten en kosten voor te late betaling. De betalingen moeten minstens het minimumbedrag per maand dekken dat op de kaart staat.

Tip 3: Automatische betalingen instellen

Als gevolg van een kleine missen van de vervaldatum voor terugbetaling, voornamelijk vanwege onze drukke schema’s en reizen, worden kaarthouders vaak geraakt met flinke late kosten en schade aan de credit score. Automatische creditcardbetalingen komen in dergelijke gevallen te hulp om uw schulden te beheren, zelfs wanneer u andere belangrijke gebeurtenissen in het leven regelt.

Tip 4: Betaal meer dan de minimale terugbetaling

Als u het bedrag en de rente wilt verlagen, moet u uw schuld afbetalen. Zorg ervoor dat u hiervoor elke maand meer betaalt dan het minimale aflossingsbedrag, anders betaalt u een enorm bedrag aan rente, waardoor u nog meer tijd hebt om het saldo te vereffenen. Het saldo laag houden, helpt ook bij het handhaven van een goede credit score, waardoor uw toekomstige kansen op het krijgen van een lening en creditcard worden vergroot.

U kunt een creditcardcalculator gebruiken om de EMI te berekenen en vooraf het maandelijkse aflossingsschema te bekijken om een ​​duurzaam aflossingsschema te ontwikkelen.

Tip 5: Houd u aan een kredietlimiet

Verhoog uw kredietlimiet of indirect de schuld niet, als u het zich niet kunt veroorloven uw saldo elke maand te betalen. Het bedrag moet gemakkelijk door u te betalen zijn, zonder u te verleiden om meer uit te geven dan u zich kunt veroorloven.

Related Post