Snelle en eenvoudige manieren om te beginnen met bitcoin

Spread the love

Als je een van de vele mensen bent die voor het eerst in bitcoin willen komen, hoeft het niet moeilijk te zijn. Er zijn meer dan een paar eenvoudige manieren om cryptocurrency te verkrijgen en dit artikel heeft als doel er vijf te beschrijven. Via deze eenvoudige manieren om bitcoin te kopen, kun je in een mum van tijd satoshi’s stapelen en uitgeven.

Bitcoin leren kennen

Omdat de cryptomarkt recentelijk leeft met winst, heeft de hernieuwde interesse in bitcoin opnieuw zijn intrede gedaan. Voor degenen die nieuw zijn bij crypto, kan de eerste stap de moeilijkste zijn: gewoon “instappen”. Hoewel er zeker een leercurve is voor sommige aspecten van crypto, hoeft het kopen, opslaan en gebruiken van bitcoin niet ingewikkeld te zijn. Hieronder behandelen we vijf eenvoudige manieren om bitcoin te kopen. Voordat je verder gaat, is het echter belangrijk om te weten wat voor soort bitcoin je wilt kopen. Informatie over het verschil tussen bitcoin cash (BCH) en bitcoin core (BTC) is hier te vinden.

Oog in oog

Een van de meer lonende, directe en privé-manieren om bitcoin te kopen, is via een directe transactie met een verkoper. Dit kan een vertrouwde vriend of kennis in de buurt zijn, of iemand bij een bitcoin-bijeenkomst die crypto wil verkopen voor contant geld. Lokale bitcoin-meetups zijn geweldige plekken om in contact te komen met andere crypto-enthousiastelingen, en vaak willen leden graag ruilen terwijl ze aanwezig zijn. Als dit de route is die u kiest, lees dan eerst enkele praktische tips en tips voor veilig persoonlijk handelen.

Gebruik een P2P-handelsplatform

Een andere manier om rechtstreeks te kopen is om contact te maken met een verkoper via een peer-to-peer platform zoals local.Bitcoin.com waar kopers verschillende betaalmethoden kunnen selecteren, waaronder Paypal, bankoverschrijving en contant. U kunt zelfs goederen voor crypto ruilen via de site. Elke gebruiker heeft verschillende aanbiedingen en brengt verschillende tarieven in rekening, dus kies een verkoper met een goede reputatie, eerlijke prijs en geschiedenis van voltooide transacties.

Gebruik een creditcard

Een zeer eenvoudige manier om bitcoin te kopen, is door een creditcard te gebruiken. Dit kan gedaan worden op buy.Bitcoin.com en gebruikers kunnen ervoor kiezen om bitcoin contant of bitcoin core te kopen. Zodra u op de knop Kopen klikt, wordt u gevraagd een bitcoin-portefeuilleadres in te voeren. Voor gebruikers zonder bitcoin-portemonnee zijn er instructies gekoppeld via de “Een portemonnee nodig?” optie die kan helpen bij het gratis downloaden van een. Hoewel deze koopoptie een vast servicetarief in rekening brengt, is de afweging dat het erg handig en snel is. Het enige dat nodig is, is een e-mailadres. U kunt ook bitcoins kopen met paypal. Als u wilt verkopen, dan kunt u online bitcoin verkopen vergelijken om een ideale plek te vinden.

Related Post