Tips voor een duidelijke rij-theorie-test

Spread the love

Het nemen van het rijexamen kan zelfs voor de ervaren persoon een moeilijk vooruitzicht zijn. Hier hebben we enkele tips voor u die u kunnen helpen uw rijexamen af ​​te leggen:

 

Wat te doen voor je theorie-test

  1. Bereid de meerkeuzevragen voor

Om boeken voor te bereiden op de meerkeuzevraag van de test, kunt u boeken uit winkels of uit de bibliotheek rangschikken. Je kunt leren over verkeerslichten, snelwegcodes, enz. Integreer deze kennis met Theory Test.

  1. Bereid je voor op gevaarherkenning

De gevaarherkenningstest kan ook worden geoefend met behulp van Theory Test, die schijnproeven met officiële revisieclips biedt.

Houd er rekening mee dat, hoewel de clips die zijn gemarkeerd in de echte gevaarherkenningstest niet mogen worden gebruikt in software en apps van derden, alle revisieclips in Theory Test Pro worden gegeven door de Driver and Vehicle Standards Agency. Kort gezegd houdt het in dat de clips je duidelijk laten zien wat je kunt verwachten tijdens de echte test. Bestudeer alle borden zoals verkeersborden fiets oefenen en natuurlijk alle voorrangsregels.

Wat te doen tijdens je theorie-test

  1. Krijg de basis goed

Zorg ervoor dat u niet aan de test begint en zich al zorgen maakt over problemen die van tevoren hadden kunnen worden opgelost. Denk er bijvoorbeeld aan dat u 30 minuten voor het begin van de test in het testcentrum moet zijn om uw voorlopige licentie bij u te hebben om personeel van het testcentrum te laten zien.

  1. Neem zoveel tijd als nodig is

Het meerkeuzegedeelte biedt u veel tijd – 57 minuten om nauwkeurig te zijn – om op de 50 vragen te antwoorden. Je kunt ook 15 minuten voor het begin van de officiële test repeteren met proefvragen. In het geval dat je angstig bent, is het een ongelooflijke manier om je zenuwen te kalmeren en je geest te concentreren.

Houd er rekening mee dat wanneer de test bezig is, u vragen/ antwoorden waarover u niet zeker bent, kunt controleren en op elk gewenst moment tijdens de test kunt beantwoorden. U hoeft dus niet bang te zijn. Als u ten slotte een pauze van drie minuten wilt nemen, kunt u tussen de eerste helft van de test en de gevaarperceptie-test tussen zitten.

Wat te doen na je theorie-test

  1. Blijf sterk

Als je faalt, kun je je verward voelen over waar je fout bent gegaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, ga daar gewoon vanaf en bereid u opnieuw voor. Je kunt je zwakke gebied oppoetsen waar het je ontbrak. Afgezien hiervan kun je met je docent praten over wat jij en zij voelen dat je tekortkomingen zijn.

Wil je het rijexamen afleggen in Leicester? Leer autorijden met een van de beste rijscholen in Leicester ie Bright Learning Centre. We bieden een-op-een ondersteuning van hoge kwaliteit met een vriendelijke aanpak.

Related Post